God natt!

Va på Marieberg, armbanden och örhängena va slut där :( Så ja får nöja mej med dom jag har :p Men Älsk hitade två par snygga jeans! (de behövdes han har nästan inga byxor alls). Och jag köpte en ögonskugga, en eyeliner och en tuss till mitt puder.

Efter Marieberg så åkte jag och Martin och hälsade på Björn och hans mamma, det var trevligt!

Vi har också hunnit md att hyra en film som jag tänkte se efter att jag skrivit klart det här inlägget.  Himelens hjärta heter filmen. Och jag har ingen anning om vad den hndlar om. Men vi får väll se om de va någe sevärt eller inte.

Imorgon är det dags för skola igen (jippi) och skoldagen börjar kl 8,00 med trafik och samhälle. Sen Naturkunskap B. Se nlunch och sen så ska jag ha 2 nya musik kurser, Arko och Gemu B. De ska bli skoj och se vad det är för något!

Men nu ska ajg sätta mej och lata mej framför tv:n så jag kan sova nån gång :p


Men ni får ha det så bra!

Puss&Kram!♥





Det var alldeles för länge sen jag spelade ordentligt! :'(


Söta kylskåpsmagneter


I veckan när jag var på tiokronorns butiken med karro så hittade jag dessa små söta kylskåpsmagneter som jag var tvungen att köpa! Visst är dom söta!??

10:- st :)

Diska :/ Men snart ska jag till marieberg med Älskling!

God morgon/god dag allihopp!

Jag har inte gjort nånting vettigt av den här dagen än så länge! Jag vaknade vid kl 10 ungefär och sen dess har jag kollat lite på tv, kollat på sex and the city och suttit vid datorn. Jag har inte ens klät på mej :/ (inge bra, jag måste skärpa mej)

Pratde nyss med älsk, han slutar snart. Så han är hemma om senast en timme! Och då ska vi till Marieberg. Ja ska till ur och pen där och leta efter likadana örhöngen och ett armband som ja köpte igår fast i andra färger.
Köpte ju ett armband med svart/gråa pärlor och vill ha ett med gröna oxå. Och så köpte jag örhängen med gröna pärlor, vill ha med svart/gråa oxå! Men de är ju super billigt så de gör ingenting! Jag älskar rea! 20:- för arband och 10:- för ett par pärlörhängen. Nu är det bara att hoppas att de finns färgerna ja vill ha på marieberg! Men vi får väll se!

Men nu ska jag ta och skynda mej och diska som jag har lovat och sen så måste jag klä på mej någe (kan ju inte gå i pyjamas hela dagen)

Hoppas att ni har det bra!

Puss&Kram!♥



Snart 2 månader sen vi förlovade oss! 15/7-08!! (L)


Bio kväll, film: Arn- Riket vid vägens slut!

Kom nyss hem igen efter bion! Filmen var otroligt bra! Jag skratta, ja grät, allt! Definitivt en film jag kommer se igen!

(vet att man knappt ser vad det står, min kamera är sämst!, Men de är i alla fall min och älsks biobiljetter)


Lite bilder ifrån kvällen:




ARN- Riket vid vägens slut
SE DEN!!

Martin, Jossan och Linus tack för en trevlig bio kväll!!

Nu ska jag gå och sova! Hoppas alla har det bra!

Puss&Kram!♥




Bio ikväll med Älskling, Jossan och Linus!

Ikväll ska jag, Martin, Jossan och Linus på bio. Vi ska se nya Arn. De ser jag fram emot jätte mycket! Har längtat sen jag såg den första. De ska bli mycket trevligt att gå på bio! Längtar! så kl 21,00 på SF i örebro så sitter ja inne i bio salongen och väntar förväntansfull! :)


Hoppas ni har en bra dag! :)


Puss och kram!♥ 

Pressent jakt åt Kennerberg med Jossan

Vart på stan nyss med Jossan!
Vi va på jakt efter pressent åt Sandra Kennerberg som fyller 18 på Onsdag! Och tillslut så hittade vi lite pressenter som vi tror ska passa henne! :) (men kan ju inte skriva vad för hon kan ju råka läsa det då )

Jag köpte ett pärlarmband med svart/grå skiftande pärlor och 2 par pärlörhängen i grön skiftande pärlor! (tyärr fanns de inte i samma färg men de fick gå ändå, funderar på och dra till marieberg och kolla där om de finns ) Skit snygga va det i alla fall! :)


Armband köpt på Ur&penn för 20:- (Rea äger)

Jossan handlade oxå, hon handlade en t-shirt på Cubus med Musse Pigg på. Jätte söt va den! :)


Sötis jossan i omklädningsrummet på Cubus :)

En kväll på stan med Jossan och Linus! :)

Igår va jag med jossan på kvällen! Hon fyllde 18år! Vi sågs först hemma hos mej och Martin och hon fick paket av mej! :) Hon fick ett halsband,ett par örhängen och 3 cider :)

Sen så skulle vi ut och kolla läget på stan lite, men Jossan som äter pencellin kunde j inte dricka :( Och ja hade ingen lust att dricka. Så de vart mest att gå om kring och kolla runt lite. Vi satt en stund på Pasta baren och hängde men yutan alkohol i kroppen så va de inte så intressant kände ja! Men vi hade en trevlig kväll ändå! :)


Gammal bild sen vi gick i 8an

Tack för en trevlig kväll!!♥

God morgon!

Har precis vaknat och ville bara säga God morogn! :)

va är det för en dag?

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Ne de är ingen vanlig dag för det är Josephines födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!





GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN JOSEPHINE!♥

Jag älskar dej min vän!

Skola, shopping och fika med Magnus! :)

Idag har jag vart i skolan haft Skrika övning och sen så hade jag nutida konst. Sen så hade jag inte så mycket mer!

Sen så skulle ja ta en sväng på stan och då frågade Magnus om han fick följa med! Och klart han fick det! :)
 Så vi gick och letade efter ett par svarta leggings, svarta trosor och nått långt linne till mej! :) Så ja köpte svarta leggings på Lindex, vitt långt linne på Gina och 3 svarta trosor på H&M.

Sen gick jag och Magnus och fikade på ett mysigt litet  utomhus fik som är nytt och ligger mitt på stortorget, jätte mysigt va det ! Och färgerna gick i svart och grönt. mina favorit färger! :D


Magnus på Gina! :) (de är de ja som ska prova plaggen inte han :p)

Magnus latte drickandes på Lumumbah :D


Lumumbah ligger precis vid Örebro rådhus som är väldigt fint tycker jag!


Dagens visdoms ord:

Allt är konst!
(Magnus Swärd)


För er som vill läsa en bra blogg om Magnus liv hänvisar jag till
Magnus blogg



En jätte trevlig dag har de vart hittils! Hoppas alla har haft det lika trevligt som jag!


Puss&Kram!♥

28Augusti 2008

Idag har ja  vart i skolan och haft Svenska och Religon :p
Och efter skolan så följde Clara med mej hem et tag så vi höll på lite med vårt PA ;D




Vi måste börja sätt lite fart nu :p

I vårat projektarbete ska vi ta och bestämma några låtar som vi ska spela och sjunga upp för pensionärer på något ålderdomshem hade vi tänkt oss! :) Får se om de blir någe skoj :)

27 Augusti 2008

Idag har jag vart i skolan och haft Nutida konst :/ Tycker inte att de är nån rolig kurs så ja tror att ja ska ta bort den, men men! :p
Efter skolan så gick jag och Karro och gymade på Friskis Och Svettis :D Duktiga som vi är :D Och efter de så skulle ja hem och träffa sandra kennerberg för hon skulle fira mej :D Så Karro följde med mej hem för hon va också sugen på tårta och kakor :P  Av Sandra fick ja ett present kort på H&M :) Gullig som hon är! :D





Nu sitter jag och Sandra här och vi ska snart gå och handla mat åt mej och Martin, sandra är gullig och följer ,ed mej och bär kassar! :D



          
 

God Morgon!

Ska snart ta och bege mej till skolan. Känns Lite onödigt för jag har bara en lektion! :/ Och den börjar kl. 11.10 och slutar 12,40 sen så är min skoldag slut för idag!

Och efter skolan så ska ja och Karro gå till gymet och träna lite :)

Men nu så har jag brottom, skirver säkert mer senare!

Ha de bra!

Puss&Kram!♥

Dagens klädsel:
 

Cardigan: Gina
klänning: Gina
Le


27 aug 2008


clara, karro och Jag




karro och ja ska ta en sväng till gymet idag :)


Ja har vart jätte dukit :p Gymade 2gr förra veckan och ska nu gyma i morogn då :p

D går framåt i alla fall! :D

26 Augusti 2008

Ja och Martin kom på idag att de bara är lite mer än 1 månad kvar tills vi ska flytta!! :O 1 Oktober ska vi flytta!! Lite knäppt att vi ska flytta från en lägenhet som vi knappt har bott i alls. Har ju bott här sen 1 Juni typ.. Men men s är det :p
Ska bli väldigt kul och flytta i alla fall! Vi får de större :)



Dagen idag har vart bra. Började skolan kl 10,40 och då hade vi ensemble :D Och eftersom de va årets första lektion så va de någe och mindre "viktigt" eller va man ska kalla de.. Hela min musik klass skulle köra bob Marleys No woman no cry och vi fick välja ifall vi ville va med och kompa, spela slagverk, ackustiska gitarrer eller sjunga. Och ja som är så otroligt duktig (inte) på och sjunga valde så klart sång xD Men de va mest för att är roligt att göra saker man annars inte göt, eftersom ja spelar piano och as mest i vanliga fall. Men de va i alla fall jätte skoj :) skit kul och latscha lite och fluma lite med rösten :p

Sen så hade vi lunch, potatis, sås och köttbullar. ingen hitt men de fick gå! :p

Sen så hade vi karro val som ja har naturkunskap B på så de hade ja och clara óch vi satt och lyssan på läraren i stort sett hela lektionen...

Sen så hade vi trafik och samhälle! Och den kursen verkar jätte intrressant! De är nog nånting ja kommer gilla!! :D

Men nu tänkte ja gå och lägga mej, hör att Martin ligger och små snarkar i sängen! :p
Men ni får ha de så bra!!

Ciao :D


Puss&Kram!♥

25 Aug 2008

Idag va ja tvungen att gå upp tidigt 06,30. Skolan började kl 8,00 Och de första vi skulle ha va Indviduellt val och ja och clara skulle ha Trafik och Samhälle och vi satte oss i Aulan kl 8,00 som man skulle och satt och vänta mednas alla kurser ropades upp och näst sist ropades trafik och samhället upp och tror du läraren va där? Svar nej! De  hade antagligen blivit någe missförstånd eller nått sånt, så vi skulle komma till Aulan när vi börjar ivvalet somm vi har i morgon oxå!

Sen så hade vi Karro val och där har jag valt Naturkunskap B så de hade jag och Clara oxå :p Trotts att vi inte pratat ihop oss eller nånting om va vi ska ha så har vi lyckats få både iv-val och karro-val ihop, men ja klagar inte!! :D:D
Så vihade då Naturkunskap B och inte för att vara taskig men läraren verkar lite virrig, men de gör ingenting :p Men självklart så fick vi läxa på en gång! Så ja ska läsa hela 10 sidor till imorgoni, men duktig som jag är så har jag redan gjort de :p

Sen så hade vi lunch och de va fiskburgare som ja måste säga va inte allt för gått :/ Men de slank in i alla fall...

Sen så fick vi våra musik scheman och fick reda på vilka valbara kurser vi fått!! Ja ska ha Arrangering och kompósition :D Och Gehörs och musiklära B :D Dom kurserna verkar super rolga tycker jag :D



Ska snart följa med martin när han jobbar oxå! Så ja ksa åka lastbil (han är lastbilschafför). :D Får se när han ringr och säger att ja ska komma ut!



Hoppas ni har en lika trevlig dag som ja!

Puss och Kram ♥

Tror de spökar hemma! :/

God morgon alla!

Usch nu ska ja berätta någe som ja tycker är asläskigt!!

I morse efter att Martin gått upp och höll på att förbereda sig inför jobbet så vaknade ja av en jävla smäll! Ja trodde Martin lyckats riva köket eller någe sånt så mycke lät det! Sen så upptäckte vi att det var våran hallspegel som vi köpte för ca 2 veckor sen men inte satt upp än som hade ramlat framåt! Men de konstiga va ju att ingen av oss var i närheten och den stod ju lutad mot väggen, lite utdragen från väggen där nere så att den inte skulle ramla! Och den hasade ju inte ner eller så utan de ramlade ju framåt! SKit läskigt!

Och för ca 2 veckor sen så satt Martin vid datorn som vi har i vardagsrummet och sen helt plötsligt så frågar han varför ja släckte taklmpan när jag stor i köket och gjorde någonting! Alltså ingen av oss släckte den, men ändå så släckte den!

Så vi börjar fundera på om de spökar här!!
Läskigt läskigt! 

Så jag vågad knappt somna om efter det speciellt eftersom Martin gick till jobbet, men ja satte på tv:n och kollade på nå skitprogram och till slut så lyckades jag somna! 


23 Augusti 2008

Idag vart en lungn dagsom jag trodde!

Jag och martin låg och kollade på Os på tv till kl 3 ungefär! Sen så fixade martin nån grej så han kan köra bilen på etanol eller någe sånt.. Så hans kunsin hjälpte honom med det.. Sen så vart de å ta bilen och åka till Willys och handla, inte spec kul att gör en lördags kväll men i alla fall..

Sen så va vi på ica och hyrde två filmer, Surf's up som martin valde som vi såg nyss typ, och sen så hyrde vi oxå -th jane austen book club och den tänkte jag se i morogn.



Nu sitter jag och kollar på Bara Bea :D

Den är bra!



I morgon vet ja inte vad jag ska göra! Ta det lungt mest tror ja, vila upp mej inför att den första ordentliga skolveckan börjar!



Hoppas ni har det bra!♥ 

Puss och Kram!

23 Augusti 2008

Sitter här och gör absolut ingenting :/ Har precis kollat klart på en film som ja köpte för några helger sen, Rent va de . Den va ganska bra! Sköna låtar och så va de lite små sorglig!



Idag vet jag inte vad jag sja göra, martin mår inte bra så de blev inte elmia! Så ja får se om vi hittar på någe överhuve taget i dag! Kanske ska övertala martin och åka till Marieberg eller nått, annars blir de väll att stanna hemma och städa!

Hoppas alla ni har en bra dag! :D

Puss&Kram!♥





Skänker en tanke till min jossan som ligger hemma och är sjuk! Krya på dej!
Jag saknar dej!!♥

22 Augusti 2008

Idag har jag vart i skolan och haft trevligt!

Vi hade först övning inför vår Skrika konsert (Svenska Kammarorkestern, RIsbergska skolan, KArolinska skolan), vi övade på nån Mozart låt som vi alla ska köra till. De va skoj :D

Sen så hade vi ingen nutida konst lektion för vi skulle hålla på med eget arbete, som förstås alla gjorde :p
 
Och sen så var vi och kollade på de duktiga nya ettorna och på deras konsert som dom hållt på med nu under deras intro vecka! :p Dom va jätte bra! :D


Sen efter skolan så har jag och Martin vart på Marieberg och letat present till Jossan (vi hittade faktiskt nått ja tror blir bra! :D ), sen så va ja lite ego och köpte saker till mej själv oxå :p

Ja köpte Örhängen på Ur & penn, 3par trosor och en Cardigan på Gina Tricot :D

Så här snyggt va de :D

 

21 Augusti 2008


Clara, jag och Karro
(Bild från slutet av 2:an, snodd från Claras blogg)

21 Augusti 2008


Människor jag tycker om!♥

Tävling!

Jag är med i en tävling  Tjohalias blogg! Där kan man vinna en jätte fin  Marimekko skål! Endast en komentar inne hos enne behövs för att delta! :D


21Augusti 2008

Vaknade med lite träningverk i armarna och bena :S Inte så skönt! Men men, s blir de när man är duktig och tränar xD

Idag så hade vi inga lektioner på fömidagen så jag och clara (som sov hos mej:D) gjorde mat, mackaroner och burksås xD och sen så tog vi bussen till skolan och sen så hade vi klasstid i 10 min (vi kom försnt :S) Och sen så hade vi religon för första gången, och läraren värkar as bra! :D


20 Augusti 2008

Gymat och vart nyttig i dag! Tillsammans med:





Vi har även gått omkring i ´Örebro och kollat på konst, en uppgift till kursen nutida konst som vi började med idag!

Jag hade egentligen tänkt att tabort den eftersom ja har 150p för mycket redan, men Hjördis lyckades peppa mej till att pröva lite i alla fall!

Så nu ska ja välja ett konstverk av dom jag kollade på, som vi sen ska berätta om, eller säga va den hette vad konstnöären hette och llite om konstnären. Menmen, de går og fort.!



Ha de bra!

Puss och Kram♥

19 Aug 2008

the eye va skit bra!

Den får 4/5 i betyg av mej! :)



I morogn ska ja ta och träna på friskis oc svetttis igen oxå! Tillsammans med Clara och Karro! :)

19 Augusti 2008

Nu ska ja och Martin ta och mysa framför tv:n lit me den film, The Eye.



detta står på baksidan:

Sidney Wellsär en framfångsrik konsertviolinist, som mirakulöst får synen tillbaka efter en hornhinnetransplanation. Men operationen medför inte bara förmågan att kunna se igen- snart börjar skrämande figurer att dyka upp runt henne. Är det en bieffekt, eller håller Sidney på att bli sinnessjuk? Själv har hon en egen teori; på något sätt har hennes nya hornhinner öppnat dörren till en annan värld på andra sidan, en värld dom bara hon kan se...

RYSARE!!♥

uppdaterar sen om de va något att se! …


19 Augusti 2008

Martin och jag åt tacos förut mums :D

Så här duktig är martin på att steka köttfärs :p








Nu har vi besök av Erika, Björn och Kevin. Och ja är social och sitter här :p






(Martin gjorde om kortet ¨på kevin lite)

19 Augusti 2008

Har precis kommit hem, va i skolan och sen så följde ja med till bara vara  när viktot och maya skulle äta. De va mycket trevligt :) Trevligt och träffa alla som man inte sett på ett tag..


                            





19 Augusti 2008

Ska snart (om en och en halv timme xD) ta och träffa clara i skolan, vi börjar egentligen kl 13,00 men clara är inne kl 12,00 så ja ska ta och möta henne, tycker lite synd om henne som blir ensam i en timme annars. Men vi kan säkert  ta en liten tur på stan eller någe :p

Så idag ska ja alltså börja 3:an, mitt sista år på gymnasiet! Min allra sista "hej och välkomna tillbaka efter sommarlovet" från lärarana är idag! De känns lite mysko! Alla som har gått ut säger att 3:dej året går rysligt fort! De gör så ja får lite panik!(de ja skrev om igår).

Men nu ska ja ta och fixa i ordning mej inför början på mitt sista år på gymnasiet!


Ha de så bra allihop!

Puss&Kram!♥






--

Min stora kärlek!<3


18 Augusti 2008

es Har precis kommit på att detta är min allra sista sommarlovs dag någonsin! och den tar slut om 1h20min :S Känns konstigt!

Imorogn börjar skolan! ska börja 3:an, EsBm3B som min klass så fint kommer heta från och med nu.

EsBm3B Karolinska skolan
 
Så nu börjar panik tankarana komma upp, va ska ja göra om ett år? Plugga? Jobba? Resa? Va ska ja göra om ett år! Och ännu värre är det att tänk att under  detta sista skolåret (med undantag av eventuella universitetsstudier) så ska ja bestämma/komma på va jag ska göra med resten av mitt liv, hela min framtid hänger på detta sista skolåret! Usch de känns hemskt! BLÄBLÄBLÄ!!
Men förhoppningsvis löser de sig!



Idag har jag varit jätte duktig tycker ja! Ätit frukost(väldigt duktigt), gymmat(ännu mera duktigt), ätit på labaguette inte mcdonlds(duktigt,tog tillochmed mer istället för läsk) och sen har ja ätit lövbiff och ris :p
Har varit skit dukitg! Ja har gymmat och ätit bara nyttiga saker! i alla fall halvnyttiga :p INGE GODIS INGEN LÄSK!!

Hurra för mej! Och därför ska ja lägga ut en bild på mej xD






18 Augusti 2008

precis kommit hem från stan.

Först gymmade ja med jossan, de va faktiskt ganska kul så ja tor ja ja ska ta och köpa gym kort när skolan börjar! Så jag har vart nyttig idag! :D

Sen så gick ja till sjukhuset och där följde Clara med mej till audioligiska kliniken där ja kollade min hörsel, och ja hör normalt enligt läkarna. "Du kan vara stressad och blablabla". Men ja tycker inte ja hör bra! Ja hör ju fan knappt va folk säger om dom inte kollar på mej!

och efter de gick ja och Clara och käkade på labaguette! Mums! Varken jag eller Clara hade vart där innan men maten va MUMS! :)

Sen så skulle ja och clara gå och leta pennor och block och lite så till skolstarten, men va tror ni händer? Självklart får ja ett toa anfall (har precis blivit frisk, och fick veta i fredags att ja haft/har nån slags bakterie i magen som kommer från när man ätit kyckling som ite va stekt ordentligt) och de va inte så kul, mest för att ja va helt säker på att ja va frisk! Men ja hoppas de går över tills i morogn så ja kan gå till skolan och få schema och grejs! :p
 


DAGENS RÅD:

Och eftersom ja vart sjuk av denna "kycklingbakterie" i 2 veckor (är nu frisk, kankse) så vill ja bara taal om för er som äter kyckling, va ni än gör se till att kycklingen är helt ordentligt tilllagad, ja trodde de ja åt var de men tydligen inte, så kontrollera detta VÄLDIGT ordentligt! Ja lovar, ni vill inte utsättas för de jag har haft!




Va jätte skoj att träffa Josephine och Clara idag! :D Därför ,måste ja lägga ut bilder på dom! :D


Dom är dock inte från idag, jossan är från 2007 på hösten nån gån och clara är från vår Muko konsert hösten 2007

18 Augusti 2008

Tjohoo!

Ska iväg om en tille och träna! xD

Men först tänkte ja lägga ut lite bilder från helgen! :p


 Martin och ja va på ikea och handlade denna jätte söta spar bössa! :D

 jag och min kusin :D


 Kusin <33

 Bror och kusin i heta poser :p





17 Augusti 2008/18 Augusti 2008

Klockan är 23.59 så de lär ju bli båda datumen som ska stå i rubriken :p

Idag har ja vart hos min mormor och morfar och ätit middag, dom firar sin 40åriga bröllopsdag idag (rubinbröllop heter de tydligen när de är 40år :p)
Och de va mycket trevligt! :D



Sen så har ja inte gjort  så mycket mer, vart och handlat med martin på Willys... Tvättat :/




Imorgon ska ja på mitt allra första gym pass på friskis och svettis tillsammans med josephine<3, vi får väll se hur det går  :P
Hoppas att jag inte tycker att de är för tråkig! För då kommer ja inte gå dit någe mer, tyvärr. Så ja hoppas de är okej i alla fall...

Sen så ska ja träffa clara och hon ska få följa med mej till örondoktorn på sjukhuset kl 14,30 och då ska ja kolla min tinitus eller någe sådant..
Och sen så ska vi två gå på stan och handla block och pennor inför skolstarten. Kulkul :p




Men nu ska ja ta och gå och sova!  Är trött som fasiken!

Puss&Kram♥



Men ja måste säga att ja inte fattar hur man kan klaga på sin vikt när man är 18år och väger 55Kilo!
De kändes faktiskt! •
Jag nämner inga namn, personen vet vem du är, ja menar inget illa med att ja skriver de i min blogg! Hoppas du vet de!♥Tycker om dej ändå, men tänk efter ibland!(inge illa men´t)

14 Augusti 2008

Hejhej!

Idag har ja jobbat på dagiset igen! De va skoj, kul å ha någonting att göra på dagarna! :D



Igår pratade ja med jossan i telefon ! :D Mycke trevligt! Och vi fick världens smartaste idé, vi ska tävla om vem som kan gå ner mest i vikt till sista helgen i oktober! Och förloraren bjuder vinnaren på bio och pizza, vinnaren får desutom välja vilkev film vi ska se! Skit bra idé!

Jag har tänkt att ja ska ta och ta tagi mej själv, eftersom min vikt börjar skena i väg till siffror som inte är så hälsosamma och ha i förhållande till min längd!

Så de passar ju jätte bra att ja och jossan ska tävla, för då bli man ju lite mer instäld på målet om man får nån belöning. Och även om ja inte vinner så har jag ju antagligen gått ner lite i vikt i alla fall så då vinner jag ju på så sätt! Men man sliter ju lite mer för att vinna om man vet att man kan vinna nått!

Så på lördag ska vi ses och mäta midjemått och väga oss och bestämma "regler", asså typ vilket datum vi ska köra till och lite va man ska "vinna och så".

Och allt detta gör vi inte gör att vi är två super smala fjotisar som väger 51kg och är jätte missnöjda för att dom väger över 50. Utan detta gör vi för att vi inte är riktigt nöjda med våran vikt just nu, och den är mer än 51kg kan ja ta och tala om.

I mitt fall så vill jag kunna köpa kläder vart ja vill, och sluta behöva må dåligt för att ja inte alltid kommer i XL på gina tricot längre (och även andra affärer då förstås) Och sen så har jag lite panik över studenten och så, vill gärna kunna köpa en snygg klänning vart ja vill!!! Och så vill jg kunna vara med på kort på studenten utan att gå omkring och tänka "fan va tjock ja ser ut i den här klänningen".

Och på måndag ska jag följa med jossan på Friskis och svettis och köra ett gym pass, min första gym vistelse någonsin! Så vi får se hur det går!

Lite töntiga är vi kankse, men dom som tycker så får tycka så!

Så på måndag börjar alvaret, inge godis, ingen coca cola! :/



På lördag ska jag och jossan, som ja sa alldeles nyss, träffas och mäta och väga oss och så. Men de är inte de ända vi ska göra, vi ska (snaskråttor som vi är) mula i oss massa chips och godis och läsk och så eftersom att vi inte får äta nått sådant från måndag. Och sen så ska vi supa till ordentligt bara för att! Vi två alldeles själva (martin och linus kanske är med, vi får se) Så ja uppdaterar väll bloggen på söndag med massa trevliga fylle bilder :p




De va allt för idag :p

Ha de bra! :D

Puss&Kram♥

10 Augusti 2008

Tjoo!!

Nu har jag inte bloggat på noågra dagar igen, har bara inte haft nån lust och itne riktigt vetat va ja ksa skriva!

Idag har min dagsett ut så här:

-Vakna typ 11,00
-satt och kolla på fråga olle på kanal5.se typ 11,30-15,00 (hade inget och göra)
-Sen så kom älsklingen hem 15,30
-16,00 åkte till ica och hyrde film och handla lite
-17,00-18,00 Ikea! :) Handlade (ÄNTLIGEN) en ny vardagsrums taklampa och en ny datastol. Handlade även lite andra små saker, typ grytunderlägg och så..

och efter ikea så har vi satt ihop stolen och fixat taklampan. Och nu håller min gulliga pojkvän på och gör mat åt oss! :) Pommes, lövbiff och berneisesås...

Så de blir myskväll med hyrd film och god mat! :)

Vi hyrde Perfect stranger, få se va de är för något! Men Bruce Willis och Halle Berry är med så det känns oms om de skulle kuinna va en bra film!  En Thriller är de oxå, min favorit genre! :p Skriver sen om den va nått och se eller inte! :)

Nu ska ja snart äta!

Ha de bra!!

Puss&kram♥

6 Augusti 2008

Idag har jag inte bloggatnågt än, jag har inte haft nån "blogg lust" förens nu, konstigt!!

Jan ju bero på att jag har blivit sämre igen, ska till vårdcentralen i morgon! Ska bli skönt, för så får jag kanske veta va de kan vara för något, har ju inte vart där än....

Så dagen i ag har vart seg! Va tvungen att ställa in min träffa med jossan :'( och va tvungen att ställa in min fika med magnus imorgon!! TRÅKIGT!! Jag hatar att vara sjuk. Och så är ja nervös över att ja ska vara sjuk nästa vecka eftrso mja ksa jobba då, har ju redan missat den vecka ja skulle jobbat.... Och om ja inte jobbar nästa vecka så förlorar ja typ 2000:- Lite surt!! :/

Aja, nu ska ja sätta mej och tycka synd om mej själv framför tv:n och äta vätskeersättning  och rostad macka! :( BLÄ!

Men men..

Ha de bra!!

Puss&Kram♥

5 Augusti 2008

sitter och drömmer mej bort och tänker ut vad ja vill köpa när jag fått min lön!
Har hittat några schysta plagg på Ellos.se som jag funderar på att köpa




Nån som vet någon mer bra sida och beställa kläder på?




5 Augusti 2008

Bli medlem här :D

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=537

Missa inte världens grymmaste tävling! ;)



Nu är det äntligen dax för den STORA Goodiebagtävlingen, värdet är på över 20 000:-!! Här kan ni se det mesta som ingår!!

"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:

Lustjakt, Underkläder från Korsetten, KLOCKOR.NU, Rosenserien, Kleio, Solbrillor, Beautyinsideout, Coolstuff, Mirandashop, Textilboden, Tidningsmetropolen, Misterbling, ECCENTRICIntimprylar, Vild design, Tid & Lust, Evince Cosmetics, Guam Cosmetics, Rapunzel, Bergarelaxen, Limestore, PUSS.SE, Hud & Kosmetik, Joys4us, Barnparadiset, Bodylotion.se, Tarahumana, WellneswebshopPharaons
SMINK.NU
Efashion
Lepigen
Bodystar
Voodolls

Tävlingen har också ett 2.a pris i form av dessa skor från JiFashion4U:
(Vinnaren av skorna väljer storlek, vill ni hellre vinna skorna så skriv det)


VA MED!! :)

5 augusti 2008

Hej hopp!

Idag har hjag inte hunnit göra så mycket, vakande nyss.

Martin kommer snart hem från ojbbet och då ska vi laga lövbiff och pommes, smaskens :)

Sen vet jag inte vad jag ska göra mer i dag, mest ta det lungt tror jag.. Kankse ska lura med martin till Marieberg och köpa grejer inför skol starten, typ block och så.. :), vi får se! :)



Pratar md Clara nu!
De vart som vi ville!! :)♥



Martin och jag låg och pratade jätte länge igår kväll!!

Måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän, vi kan prata om allt, han lyssnar vad jag än paratar om och de är inge svårt att prata känslor med honom! Han förstår mej verkligen! :) Och han kan berätta avd som helst för mej!

Jag Älskar dej martin♥







Men nu ska ja sitta och fundera på om ja ksa beställa några kläder ifårn Ellos!

Have a nice day!! ♥

5 augusti 2008

Ska snart gå och lägga mej, är så tröt!!


Zzzzzz Skönt och sova med Älsklingen igen!! ♥
Är så tomt i sängen annars!!




Clara HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! Du vet vad jag menar!!♣








4 augusti 2008

Städade nästan hela dagen!

Här är lite resultat :)









Visst är jag duktig?


4 Augusti 2008

Sitter ensam i Martins lägenhet nu, han har åkt och jobbat :/
Ska snart diska och städa "hurra", inte!

Filmerna vi såg i går (Rambo4 och Rec) va bra! Ja föredrog Rec mest för de va en skrck/thriller och ja gillar sånt :p

Idag ska jag ta de lungt mest, städa lite och så ska jag ta och försöka låta bli och driacka coca cola, vilket kan bli lite svårt nu eftersom ja drack det igår :/ Bad martin köpa en 50cl igår och så kommer han hem med två stora flaskor.. en är slut men de står en hel till innne i kylskåpet, tror de kan bli väldigt svårt att låta bli den!! Men ja hoppas ja låter bli den! Vill inte komma tillbaka till samma mönster som förut när jag drack minst en 33cl burk om dagen! :/ Men ja älskar coca cola! Men de jobbiga är att coca cola inte smakar som de gjorde innan ja slutade, men ändå dricker ja.. De handlar nog mer om va som är i än om vad den smakar för min del. Eftersom jag har varit/är så himla beroende så kan man ju ara undra vad som finns i!! Ja kan verkligen förstå alla alkolister, nikotinberoende och drogmisbrukare.

För mej är de svårt att sluta med coca cola, hur är det då med knark, alkohol och ciggaretter och snus? Ja vill inte ens veta!!

Jag har ju haft uppehåll sen mars till nu i slutet på juli, men nästan varje dag har coca cola spökat i mitt huvud! 



3 augusti 2008

Myskväll med älsk blir det ikväll! :)

Snabbmackaroner och burksås (våran favvo mat) och som efterrätt chocklad pudding :P
Och så har martin hyrt film! Rambo 4 och Rec

F¨å se om de är någe bra! :) Hoppas de!



 
MUMS!! ♥

3 Augusti 2008

Sitter hemma hos Martin nu och funderar på vad ja ska hitta på idag. Antagligen ingenting eftersom ja inte är bra än :/ Martin Är inte hemma, han är i lundesberg och hämtar sin kusins bil. Har bett honom köpa med coca cola till mej när han kommer.... Inge bra, eftersom ja slutat med coca cola.. Men nu när ja vart sjukl så har ja druckit de och har nästan fallit tillbaka.. Tänkte att ja lika gärna kan få dricka de en dag när jag är halv frisk och sen sluta med de i morgon ingen.. Synd för ja har varit utan sen i mars :/ Men men.. Efter idag blir det inge mer!!!!

Martin har oxå lovat att hyra med en film, men de lär väll bli nå skit som vanligt. Han är inte så bra på och hyra nått som båda gillar :S Men men, de får bli bra va det än är..

Har kommit på att om 16 dagar börjar ja 3:an!!!! :O Börjr få lite panik :/


VA SKA MAN GÖRA SEN!?

Ingen anning, men de löser sej väll.. Hoppas jag!!

Puss & Kram♥

 

1 aug 2008

Ja!!!!!
Den nuýa Harry Potter filmen kommer snart på bio..
Snart och snart, november.
Men de känns kul...
Harry potter freak som ja är..
Kan inte rå för de, men ja ÄLSKAR harry potter böckerna!!
(inte filmerna lika mycket men de är roligt å se i alla fall en gång)

JAJAJA!! :D

1 augusti 2008

De känns som om min blogg är väldigt tråkig! :/
Har fortfarande inte blivit specielt bra på att veta hur och vad ja ska skriva...
Oftast orkar jag inte, vet inte varför... Nu kan jag ju skylla på att jag är sjuk, men annars...
Jag har väll inte haft tid och så vet ja som sagt inte riktigt va ja ska skriva...
De känns som om min blogg är lite rörig, den har liksom inget sammanhang..
Men ja skriver bara om lite allt möjligt och ja tror de är så ja vil ha de...



Idag har jag och martin vart tillsammans i 14 månader♥





Läste ett blogg inlägg som glamouricious skrivit, om att tjejer är väldigt dåliga på att ge varandra komplimanger.. och ja håller med! Undra varför de är så?





RSS 2.0