Hemma på landet :S

Är nu hemma i kilsmo, inte så kul men de får väll duga! Vart med lilla syrran hela ¨dagen typ, hon är överlycklig för att jag är hemma. Så vi har målat naglarna (men hon hade dock bara på sej sitt i en timme sen kom hon på att hon inte vile ha de längre), kollat på lille fot (väldigt skoj, inte), spelat nått scooby doo spel :S och gått och matat några får som finns här! Inte så skoj men de duger som sagt!


Har kommit på att min blogg nog är väldigt tråkig :S Men ja är inte så bra på detta än, så ni som läser får nog stå ut ned de tills ja blir bättre på de om jag nu blir bättre på det..


I morgon bär det av till stan igen :D Ská hem till älsk<3



Tvättdag! :(

Idag så vaknade ja 11.20 av att min mobil ringde, de va martins mamma som sa att hon va kvar i tvättstugan om ja ville tvätta eftersom ja skulle ha tvättt tiden efter henne i alla  fall.. så ja gick upp och fixade ordning mej och gick te tvättstugan runt 12,00.. ja tvätta 7 maskiner!!!! :O Och då är vi TVÅ personer!! Ok denna gång tvättade ja även säng kläder, men i alla fall!! 7 Maskiner! Sjukt mycket!! Så ja höll på från 12,00 till 18,00 ca..


Sen så har ja,martin och martins mamma även städat, för martins farmor och farfar och farmors syster skulle komma och kolla på våran lägenhet!


Mer än så har ja inte gjort idag!!


I morogn bär de av ut till kilsmo!! :S JA VILL INTE!! :S Men ja orkar ändå inte sitta här hela dagen  imorgon eftersom martin jobbar till 9, så ja sover hemma i morgon och kommer hit på torsdag igen!!

Längtar till fredag, då ska ja och martin hem till jossan!!! :D PARTY PARTY!! Då blir de fest!! :D

Undra om ja  borde gå och kolla på nån stång oxå kanske,vi får väll se!!

nu ska ja sova!!

Ciao!

Öb med "svärmor" och städa städa städa

Idag har jag inte kunnat skriva någonting förens nu för internet cpar sig (kan kanske va för att vi inte har något utan kör på nån grannes för tillfället).

Dagen började med att Martin och jag gjorde i ordnig mackaroner och burksås Mums :) Men vid kanske 12 så va han tvungen att åka och jobba :S Tråk tråk tråk!!!! Dåligt väder, stökig lägenhet och en pojkvän som jobbar ingen rolig dag här inte!!

Men sen så började de åska :( Inge kul, eftersom ja är lite små rädd för åska! Så ja gick över till Martins mamma (som komiskt nog bor i trappuppgången brevid oss, där förövrigt han bodde för 3 veckor sen :P) och hon höll mej sällskap ett tag och sen så skulle hon på fotvård eller nått och jag ville inte vara ivägen för ronja och andreas så ja drog hem till martin och mej igen.... Och självklart börjar de åska värre än innan bara för det!! Men ja stog ut och sat framför datorn och låtsades om att de inte alls var någon åska! Sen när de dundrade som allra mest så ringer de på dörren. Ja öppnade dörren och där står martins mamma alldeles blöt i håret med en kondis påse i ena hande. Hon hade fått cyckla hem i spö regnet från fotvården när de var klart och typ skyndat sig upp till mej bara för att hon vet att ja är rädd för åskan :)

Sen så hade hon köpt wienerbröd (några stora specal med jordgubbar på ) och hon tyckte vi skulle fira att ja hade fått sommarlov! Hon hade tillochmed köpt fanta istället för coca-cola bara för att hon vet att jag slutat med coca colan :D Världens raraste svärmor har ja fått!

Sen så fikade vi och spelade vänd tia! (hon vann flest gr) Och sen så tyckte hon att vi kankse kunde ta en sväng till ÖB Och de gjorde vi!

Ja köpte:
-tvättmedel
-pläd
-libresse
-4st 40Watts lampor
-typ sminkbortagnings servetter
-osthyvel
-potatissticka
-nagelfil
-2st flippflopps
=215:-
Usch!! De är dyrt och flytta!!

Och martins mamma va så rar och köpte två stycken gigantiska pasta tallrikar som va skit snygga! :)

Och nu ska ja städa och vänta på att martin ska ringa så ja kan sätta på potatisen.

Usch ska tvätta i morgon!!!! :S


Men a måset gå nu och kolla va ja ska tvätta och så!!

Ciao!


Gjort allt möjligt idag!

Idag har ja gjort lite allt möjligt.

Lämnat tebax filmerna vi hyrde igår, de va as bra! Sen så hyrde vi två nya filmer, ailien vs prediator 2 och blck water som vi sak se snart :)

Sen så har ja oxå vart på marieberg och där hittade jag en kläning och ett linne på H&M :) Skit snygga! ;) Martin hittade en skit snygg skjorta!

Nu så håller vi på och städar för fullt i svinstian :P

Martin diskar och ja plockar undan! :P

Men nu måste ja dra óch hjälpa till och städa!


Ciao!




Martin och jag under våran tripp till Ullared förra året :P

började dåligt.. blev bättre och bättre

Erika, Micke och Jossan va hemma hos martin och mej och kollade på fotboll. Lite dålig stämming tyckte ja allat.. eller dåkig och dålig men lite dålig "heja sverige känsla" var de! de va mest ja som gapa och skrek!

Sen så gick micke och erika. och sen ojssan oxå!

Men då hände de nått väldigt tråkigt!

Martin spydde, han har fått magsjuka så de blev ingen bio ikväll! :( Men men  får man magsjuka så får man men vi får väll ta bion nån annan gång.. Nästa helg kommer ju sex and the city på bio! :P

Men tillslut så lyckades ja få med mej martin till Ica och hyra film! Så vi hyrde 2 irene huss filmer som ja valde. sen när vi skulle hyra den 3:dje så stode de att max va 2 filmer!!! Fan! Så vi får hyra Alien Vs Prediator i morgon! Hade vart roligt och haft den nu!

Men kollade nyss på en av Irene Huss filmerna, nattrond, och den var bra!

Om martin mår bättre imorgon så ska vi kankse till marieberg, ja måste inhandla lite nya underkläder xD

Men nu ska ja försöka sova!

Ha en bra dag allihoppa!

Ciao




Till vänster har vi martins Ailien imitation xD

:(

sverige

Sverige förlorade! :(

Hej!

Kom hem kl 1 i natt väldigt trött så ja han inte skkriva något mer igår! Festen hos Harry va skoj :) Trevligt å träffa Harry som ja inte gjort på länge! Vi MÅSTE ses snart igen! Ja träffade oxå Veronica igår, och känns som om de va typ 1000år sen sist!!! Vi måste ses igen! Jossan va så klart med! Och hon va lite ledsen ett tag men ja hoppas att de blir bättre med den som hom "var bekymmrad över"! Älskardej gummman! DU ÄR FIN OCH VACKER!!!!!!!!!!!!!!!!


Idag:
Nu sitter ja här framför datorn! Alldeles ensam! för martin va helt plötsligt tvungen att jobba lördag vilket ja inte är så förtjust i eftersom ja i stort sett suttit ensam hela jävla veckan.... men men... vi får väll se va som händer när han kommer hem, han har lovat att vi ska på bio så får vi väll se hur det gåt med den saken!

Nu sitter ja alltså här och martin ringde nyss oc hsa att Micke och Erika tänkte komma hit och hålla mej sällskap :) Snällt av dom tycker ja!

Sen så väntar ja på att Jossan sk aringa! hon ska komma hit och kolla på fotboll sen!!


HEJA SVERIGE!!!! Hoppas Sverige vinner!!!!!

Men men nu får vi se hur denna dag slutar!

Ciao!

 harry :)  jossan och ja :P


Hallå!

Har nästan nyss vaknat! Vaknade och upptäckte att lampan i badrumet inte funkade! Sen så upptäckte ja att hall lampan inte heller funkade! Började fundera på om de va en propp som gått! och de va de! Så martins mamma kom hit och hjälpte mej att byta (för martin jobbar jue) men de verkar som om de va typ 3 proppar eller nått som va trasigt och vi har bett två! så nu är martins mamma och handlar nya xD Men mne de fixar sig väll får vi hoppas!

I dag så ska ja träffa Jossan! :) vi ska på stan och köpa födelsedags present till Harry! Hihihihi!! Sen så ska vi på fest till harrry! ska bli najs! Hopps de blir en trevlig kväll!



Fan och så är de fredag den 13 idag! De känns inte bra! Ja är så jävla dum så ja tror på allt sånt!! Så ja väntar mej värsta katastrofen eller nåt!

Men men! Ja kanske skriver mer sen så får vi se om de blev nån katastrof eller ej :P



 jossan och ja! :) (från förra sommaren)


Ciao!


martin och ja


hur gick de med min tråk dag?

 <---- Räddren i nöden :)



Dagnen blev faktiskt inte så tråkig!!



Som sagt räddaren i nöden kom ju :)
och vi snackade och hade roligt!! Vi gick till prix och handla mat :P sen så gjorde vi pommes och hamburgare och bearneise sås :P GOTT!!
Vi hade faktiskt riktigt trevligt! Sandra verkade tycka om min och martins lägenhet :)

Och för en halv timme sen kom min älskling hem (hurra flera timmar innan ja trodde) JIPPI!!

Idag så har jag oxå ringt till mitt jobb som telefon försäljare som ja egentligen skulle haft i sommar och tackade nej, eftersom ja fått ett annat jobb på ett dagis istället :)

så nu ska ja jobba på dagis veckorna 28,29 och 31 (anledningen till att ja har ett hopp mellan är för att ja ska te danmark vecka 30 med älsk och hans familj:)) och min snälla lillebror (:D) va så snäll och bytte än vecka med mej så ja kunde följa med!!!


Imorgon ska ja träffa Jossan :) Vi ska handla en present till Harry som fyllt 18år, sen på kvällen blir de ferre hos Harry! Har inte bestämmt mej om ja ska dricka än elle rej.. Men vi får väll se!

Men nu ska ja och min älskling mysa och kolla på film (hör att han snart är klar med disken :P)

Men ni får hatt då bra!!

Ciao



Idag är det 2 veckor sedan jag och maetin fick nycklarna till denna lägenhet :)

Räddaren i nöden!

Trodde ja skulle få en tråk dag idag!!

Men nu får ja inte de...

Inte en som ja är alldeles ensam om i alla fall!

För sandra ska komma hit och göra mej sällsklap på denna tråk dag!!

TACK SANDRA!!!! (Räddaren i nöden)

Nu ska ja duscha och diska och fixa lite innan hon kommer! :)

Tråkj dag idag! :(

sitter i martins lägenhet nu, alldeles ensam! Han jobbar! :( Men men de måste ju göras annars kan vi ju inte bo här :P
De jobbiga är bara att han tydligen kommer bli skit sen, typ 9-10 ikväll och klockan är nu 13.34.. många timmar kvar! :S Men men.....

Va ska ja göra i dag då?
-Diska :S
-Städa
-Kanske gå över till martins mamma så ja får lite sällskap
-Vänta på martin
-Prata med jossan, vi ska bestämma lite om när vi ska ses i morogn och så :) (den roligaste punkten idag i alla fall)

Sen ha ja fan ingen anning om va ja ska göra!

Har nyss beställt en telefon oxå! Åt martin, en sån man får för 99:- om man laddar sitt nya parlino kort för 299:- första gången... Ja har beställt hem massa Parlion kort så om de är nån  som vill ha ett gartis så kan den personen få ett av mej! (tänk på att om du laddar på ditt nya parlino kort med 299:- förstå gången så får du en telegon för 99:- som dras från ditt parlino kort) Så de är bara att höra av sig om ni vill ha ett av mej!

Usch usch usch! Tråk dag! Har bara ätit frukost och kollat på film än så länge, nån gratis film ja fick med när jag köpte Veckorevyn... Men den va okej i alla fall....

Ne nu måste ja diska :S

Ha de gött!

Ciao

Skaffat blogg xD

Tjo!

Nu har ja tydligen skaffat mej en blogg oxå :P Nått som jag bestämmt mej för att aldrig göra! Men men, man måste väll pröva xD

I dag ha jag inte gjort så mycket, sovit hos Martin i hans lägenhet (som vanligt), städatr lite och bakat en misslyckad sockerkaka! Som vart alldeles stenhård! :( Men men, sånt är livet!

Min gulliga pojkvän gjorde världens godaste mat åt mej i dag oxå! Chili corn carne (eller hur e nu stavas) Skit gott va det! :) (vart lite förvånad för att de va så gott faktiskt)
 
Sitetr nu och har tv:n på och kollar på frusna män söker kärlek, är tydligen nån final av de xD

Är as hungrig börjar fundera på att värma lite ravioli..

Fan nu har martin vart borta i 45 minuter och han skulle bara flytta på bilen, undra vart han tagit vägen! Men men, han dyker väll upp, ån gång! :P

De känns som om min ´blogg är lite tråkig och rörig men de är ju första gången jag skriver så de kansek är de :P Och så fattar ja ingenting!
 
t.ex. hur byter man utseende på bloggen? inte fan ska den väll behöva va vit och tråkig? eller?

Men men nu måste ja nog gå!

Men ha de gött alla!

Ciao

RSS 2.0