Studentmössprövning och Klementin trubbel!


Idag så har jag tagit mitt första steg mot studenten, jag har provat studentmössor och även beställt en. Nu börjar det verkligen kännas att gymnasietiden lider mor sitt slut. Måste kännas att det känns väldigt konstigt att veta att jag snart måste ta och bestämma mig för hur hela min framtid ska bli. Universitet eller inte? OSV.

De vart väldigt dyrt med studentmössa, okej visst jag hde kunnat gå och köpt en på en affär i stan istället för att beställa min via skolan, men jag känner att studenten är nått man bara kommer vara med om en gång och då kan man benemej unna sig lite lyx. Min studentmössa (+ett champange glas med mitt namn och en penna) kommer gå på 875 eller nått sånt :/ För jag ville ju absolut ha med allt. Diamantkvalitet,text,strimma upp till,brodyr bak, guldbokstäver bak, kokard och mössöverdrag.  Men det är ändå sånt man får räkna med, men jag längtar inte efter att ringa mamma och säga vad moin mössa gick på. Hon vet inte ens om att jag har provat nån tror jag. Men vi får väll se vad hon säger.

Längtar som fan, STUDENT 2009
 
Jag hade en väldigt trevlig lunch idag, men det vet jag inte om Malin hade, hon hade lite bekymmer.

-Han spruta på mej!
nån sek senare när vi alla börjat asgarva
-Sluta skratta jag har i munnen jag kan inte svälja

Man kan ju undra hur Malin äter klementin.....

Vad är snyggast Askfaner eller svart!

Marttin och jag funderar också på att köpa en ny bokhylla/tv möbel. Vi kan riktigt bestämma oss för vad som är snyggast!

Vad tycker ni, svart eller askfaner??(den svarta är rätt "modell" hittade inte rätt modell i ask, verkar inte finnas på hemsidan)

VAD ÄR SNYGGAST!!??

Soffa

Vi har beställt en ny soffa också (usch va vi handlar) men en kommer inte förens i slutet av november. Men den är jätte fin så vi bestämmde oss för att ta den, trotts att de är lång tid innan den blir färdig. Bättre att köp en som man verkligen vill ha än att ta en som man bara vill ha lite..
Så vi får ha kvar våran skitfula som vi har nu! :/

Men så här ser i alla fall den nya soffan ut:Den är från EM

Nya prylar till nya lägenheten!

Vi har handlat massor med saker nu till nya lägenheten, jätte skoj! :D
Här är lite av det!Ny tv och tavla till vardagsrummet.
Tv:n köpt på siba och avlan på ikea

Till köket:
Stång, krokar, hylla och "2 brukar" ikea (jätte bra till kökstillbehör), gardiner Jysk, Stora te muggar Indiska, 6 glas IkeaTill hallen:
Nyckelskåp/griffeltavla/hylla ikea
Nya gosiga mössan och halsduken!

Införskaffade mej i måndags(?) ny halsduk och ny mössa! Jätte skön och mysig halsduk och mössan ,med för den delen. Grejor kommer vara med mycket i höst och i viner! Jag älskar dom!Jätte mysigt med stickat!
Halsduk 199:- Ålens
Mössa 79:- Indiska

Nu har jag vart dålig på att skriva igen! :/

Åhh! Va jag blir trött på mej själv! Ja har inte skrivit i bloggen på jätte länge igen!

Men ja har kanske ett ganska vettigt skäl till varför jag inte hunnit.

Martin och Jag har äntligen flyttat in i den nya lägenheten! Så vi har hållt på och flyttat hela helgen och så har vi handlat och fixat och grejat hela veckan! Och så har jag vart i skolan och så har jag haft mycket plugg att ta hem så jag har liksom inte hunnit! Men nu ska ja banemej ta och skärpa mej!!
Men vad har hänt sen sist då!?

- Ja har fått lön så jag har börjat få ja va ska man säga, shopping (ja handlar för mycket) och vill ha allt! Kommer inte på nått bra ord! Men de blir väll så när man i stort sett inte haft pengar på hela sommaren!
- Jag har handlat leggings, halsduk, mössa och två jätte snygga koppar! :D (bilder kommer)
- Jag och Martin har flyttat! :D (bilder på våran nya lägenhet kommer oxå)
- Jag har vart duktig och vart på banken och skaffat telefon och internet bank!
- Martin och jag har handlat massor med nya grejer till lägenheten
Och säkert massa andra saker oxå, men de skriver jag kanske om sen!

RSS 2.0