Söta Malin :D

Glömmde ju att berätta att jag och Malin fikade och hade jätte trevligt på McDonald's efter skolan idag




Tack för en trevlig pratstund Malin (till vänster)


:D

Bohemian Rhapsody! <3



Sjung vi på kören idag (dock lät det inte alls lika bra som här)

En av världens bästa låtar! Låtskrivare och sångare!

Dagen i dag! :P

Idag så har jag hittils vart i skolan (kom nyss hem).

Och där har jag haft:

-Nutida konst, jag har äntligen tagit tag i saken om att jag vill ta bort dern kursen och bett min lärare skriva på ett papper som jag haft i 3 veckor. Så nu ska jag snart inte ha den kursen nått mer! (kan då inrikta mej mer på svenska och engelska som vi kommer ha mycket i nu i 3:an)

-Sen så hade jag engelska, där gjorde vi inte så mycket. Vi läste i en lärobok och prata lite.

-Sen så hade vi nutida konst igen (helt sjukt att man får ha två lektioner i samma ämne samma dag!) och då "fick" jag och Robin gå fram och läsa nån scen ur nån pjäs inför hela klassen, bara så där. Utan för varning och inga andra behövde det.

-Sen så hade vi kör :D, och i dag så sjung vi down by the riverside (tror jag den heter) och sen så sjung vi Bohemian Rhapsody, den är as bra, älskar Queen!!



Idag så har Martin ringt till våran hyres värd och frågat om när han kan få nycklarna till nya lägenheten. Och vi fick det glada beskedet att vi kan få dom i morgon om det är så att hon som bor där nu har städat ordentligt när dom gör städ besiktingen idag! Så har vi tur så kankse vi kan börja flytta lite saker nu till helgen istälet för nästa helg, men de beror ju också på elen eftersom i ska ha el där från och med den 1:a oktober. Så vi får väll se, men eftersom vi ska köpa ny soffa och så så är det ju bra om i får komma in i lägenheten nu till helgen och mäta och kolla hur stort det är och så så vi et hur stor soffan kan vara nu redan innan helgen eftersom vi ska kolla på soffa redan nu i helgen.
Glada nyheter tycker jag :D

Så imorgon på¨morgonen så ska Martin ringa igen och få reda på om han kan få nycklarna imorgon eller inte!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS

Funderar på att beställa dessa fina saker! :D

Har suttit och drömt mej bort bland kläderna på ellos.se ett tag nu, nu när jag vet att min lön kommer snart så har jag börjat fundera på att beställa lite saker :D

dessa saker har jag fastnat mest för :



Ja ska nog köra på dessa saker sen :D

Stresigt just nu!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på väldigt länge! Men ja har haft lite otur med sjuksdomar och annat som gjort att jag inte har orkat.

Men nu börjar blogg lusten komma tillbaka :)


Idag har jag vart i skolan och haft Ensemble, naturkunskap B och Trafik och samhälle. Och de va kul. Skänt att komma tillbaka till skolan (legat i feber och halsfluss i slutet på förra veckan och i helgen). Sen så har jag varit hemma och ätit god mat som min älskling gjorde (kyckling i sötsursåd med paprika och ananas i, och ris) sen så har jag packat lite skor :p


Nu är det ju inte så lång tid kvar innan Martin och jag byter lägenhet, nästa helg så smäller det :D Och ja har redan börjat packa! :D Och så har vi rensat bland kläderna och så har vi slängt mattor, en trasig takfläkt och våran bokhylla. :p



Flyttlådor - Snart ska vi flytta! ;D

Slapp dag!

Idag har det varit en väldigt slapp dag. Älsklingen och jag vaknade i morse och undrade va vi skulle hitta på idag. Vi brukar alltid (eller snarare jag) ha klart för oss va vi ska göra på lördagarna, vi brukar alltid planera det flera dagar i förväg. Men så har det inte vart idag. de ända vi har lyckats bestämma är att vi ska på bio ikväll,
Mumien Drakkejsarens grav. Hoppas att den är se värd, men de tror jag :D Sen så ska vi också ära pizza nånstans :p En riktig mysdag blev det alltså idag. Skoj skoj :D

Imorgon så ska jag träffa Sandra Kennerberg :D Hon kommer in till stan s ska vi väll kolla runt lite på stan eller nått. Sen så ska hon få sin födelsedagspresent.

Men nu så ska ja  ta och börja fixai ordning mej, vi ska snart iväg och äta.


Hade så bra!

Puss&Kram!♥



Bio Idag :D

Trevlig dag på kumla marken! :)

Idag har jag vart i skolan, har haft en otroligt slapp skoldag. Började kl 9,15 och slutade 11,30. Hade bara två lektioner, Gemu B och så hade vi övning inför skrika konserten. De va skoj :)

Sen efter skolan så vart ja påmind om att de va kumla marken i dag, vilket ja helt glömt bort (glömsk som ja är). Så ja kom på att ja var väldigt sugen på att åka dit ja med. Karro och Clara hade redan bestämmt att de skulle dit. Så d gjorde jag. Och malin följde också med.

Men innan vi tog bussen till Kumla så följde Malin med mej hem och ja va så snäll att jag gjorde mat åt henne :p Hihihi! Vi hade riktigt trevligt, Malin berättade saker som ja blev förbanad av också! usch, omogna människor! Ja är fortfarande arg!

Sen så tog ja och Malin bussen och åkte hem till Clara, och såklart (även fast Clara förklarade vart vi skulle av) så plingade ja en busshållsplats för tidigt, men de va inte så farligt de va väldigt nära varandra, nästan så man undrar varför de finns så många på samma raksträcka...

När vi sen kom hem till Clara så var det bara att vänta på Karro som skulle komma efter at hon fixat hos sina hästar och så. Och sen när hon kom så begav vi oss till marknaden. De var väldgt trevligt att vandra omkring och kolla på saker i sällskap av trevliga människor, sånt är alltid skoj :D Jag tycker att vi hade jätte trevligt och roligt.

Ja hittade inget men de gjorde inget, lite marknadsgodis blev det i alla fall. Karro, Clara och Malin köpte inte heller nått, bara godis dom med :p



Nu ska jag ta och krypa ner till min älskling som liger och kollar på film. Börjar bli lite trött så jag ska nog gå och lägga mej.

Dagens inlägg får avslutas med en snygg bild från toan igår med världens sötaste flickor :D



Åka och hälsa på kusinerna

Nu så ska jag ta oh bege mej hem till min Farmor och Farfar och där ska ja träffa (dom så klart) men även min faster och mina kusiner som nyss (för en månad sen) slyttade hit ifrån sydafrika. JJag har inte hunnit träffa dom än efter som ja vart sjuk, sjuk och så har ja hållit på mycket med skolan! Har inte träffar dom på 2 år så vi får se om vi känner igen varandra. Sen så ska ja ta med Martin och "visa upp" honom för min faster och kusinerna hade ja tänkt mej.

kankse bloggar mer sen, vi får se. Ja har ju lite att ta igen :/
 

Bilder från toaletten :D





















Va Skoj Man Kan Ha!♥

Skoj dag med skolfoto och tjejsnack! :D

Idag va de dax för de hemskaste på hela året, skolfotograferingen. Usch ja hatar det, man blir aldrig nöjd och har helst lust att stå över men man är så dum så man går dit ändå. Varför!? Kan man undra, men ja har ju vart med alla andra år, så då vill ja ju vara med mitt sista år också. Men ja tror nog att de vart okej i alla fall, bara inte min hemska dubbelhaka syns, de är egentligen de ja är rädd för.

Men innan skolfotot så hade vi ca 1 timmes hål, vilket va perfekt för mej, Malin, Clara och Karro. De betydde att vi ockuperade den stora toaletten på nedervåningen i huvudbyggnaden. Så där stod vi, 4 18åriga tjejer som trängdes framför en spegel på en liten toalett. Men skoj va de, för att Clara hade med sin digitalkamera så vi tog massa kort när i sminkade oss :) Och så kom vi fram till att jag, Malin och Karro kankse ska på klaras nästa helg (Clara är borta då :(), och att vi är sugna på att ha tjejkväll nån gång (skojsigt :D) Och då ska vi mysa och hade skoj! :D

Sen så kom jag och Malin på att de är lite för lite "sex and the city känsla" i världen, asså att vi skulle vilja att man med sina kompisar skulle kunna sitta och pata om sånt som de i Sex and the city gör. Typ sex å så, för de äe ju faktiskt ganska kul och diskutera i vissa fall. Men ja tycker att ja och Malin får börja med de så kankse vi får med Clara och Karro också sen :p 

Men nu s har jag och Martin besök av Björn och dom sitter och ropar på mej från köket, men ja skriver sen och lägger in blider från toaletten sen :D


Clara, jag och Karro från nån gång :p

Förlåt att jag inte har skrivit!!

Hej!

Förlåt att jag inte har skrivit men jag har varit sjuk, jag har till och med legat på sjukhuset i Örebr 1 natt.

I tisdags i slutet på skoldagen så började jag känna mej som om ja hade feber, vilket jag sen fick och så fick jag ont i halsen. Så ja började misstänka att jag fått streptokocker (som ja haft många gnger förut, men de va faktiskt 1½år sen sist) så ja antog att de va bäst att ta sig till vårdcentralen på onsdags morgonen.

Sen på onsdagen så ringde jag vårdcentralen och fick en tid för provtagning kl 14,00. Sen så kom ja dit och fick ta ett äckligt hals prov och ett i fingret, eftersom de i halsen inte visade någe. Och sen när jag satt inne hos läkaren, hon skulle kolla i mina öron och lite så för ja hade ont i örat oxå. Sen så gick hon ut ett tag och skulle prata med nån och när vi satt där (martin va med mej) så började de att kännas som om ja skulle svimma, de började snurra i huvet, sen vart de svart prickigt och de började tjuta i huvudet. Sen när läkaren kom tillbaka så vart de ännu svaratre och de började tjuta ännu mer i öronen så ja fick lägga mej ner och sen så kom dom med en säng och så sa som att jag skulle få åka ambulans till sjukhuset i örebro och så skulle dom få ta hand om mig där, eftersom ja svimmade och så. Så två ambulans kuillar kom och hämtade mej och körde mej till sjukhuset. Och sen så när jag kom fram så tog dom massa prover och så, ja såg ut som en drog missbrukare i armvecken. Sen så fick jag dropp och dom körde mej till ett rum där ja skulle få ligga. Och där fick jag ligga till ungefär 16,00 på torsdagen. Vilket inte var så jätte skoj men de fick ta och fungera.

På torsdagen fick ja som sagt åka hem, så Martin kom och hämtade mej :) Men ja har inte orkat gjort nån ting i stort sett, ja har bara legat och sovit. Därför har jag inte bloggat nånting heller. men jag har bara inte orkat, orkar knappt blogga nu,.

Men anledningen till att jag svimma, va ja fattade av allt som svamlade om (ja va jui nte så kry när dom berättade saker) så va de för att ja fick blodtrycksfall och ja hade högfeber och ja hade inte ätit nånting eftersom ja hade så himla ont i halsen. (de vissade sig sen att de va streptokocker jag hade i halsen som ja trodde) 

Men nu är de bra med mej, förutom att ja fortfarande har lite feber och är ätt så trött!

Men ja hopåpas att ni har de bra! och snart så ska ja börja blogga ordentligt igen!

Puss&Kram!♥

Tror attjag håller på att bli sjuk! :(

SJUK!!!! Blä!

Förlåt men jag orkar inte skriva nått bra inlägg!



Puss&Kram!♥


Vart duktig :)

Har precis anmält mej till Högskoleprovet, så nu har jag varit duktig. Aista anmälnings dagen är den 15 September, tur att jag kom på att jag behövde anmäla mej nu! :)

Sen så har jag blivit lite deprimerad också! Satt och kollade ungefär hur högt genomsnitt man behövde för Sjuksköterske programmet som jag fundear på , genomsnittet ligger på mellan 15,18-18,00 beroende på skola. Fan! Och när jag räknade ut mitt snitt (om ja gissar på betyg) då kom jag upp i 13,50 och om ja överdrev så kom jag upp i 14,50! De fattas!! :( Så nu vet jainte alls vad jag ska gå om de är så att ja inte på nått mirakulöst sett får jätte högt resultat på högskoleprovet och sky höga betyg nu hela 3:an.


Men men! Vi får väll se hur det går! Men ja börjar få framtids ångest!!!!!


Nu ska ja gå och lägga mej tror jag, få se om man kan somna brevid en genomsvettig älskling :/


puss&kram!♥

P.s I love you

Kollade nyss på P.S I love you som jag hyrde idag! Den var as bra! och sorglig, ja grät som en gris! :/

Den rekomenderar jag!!

P.s I love you! (skit bra)


Älsk är sjuk! :(

Kom precis hem från skolan! O´ch i sängen ligger min älskling alldeles nedbäddad, han har fått feber! :( Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, han sover bara! Men jag hoppas att han blir bra snart !

I skolan i dag så har jag haft trafik och samhälle (jätte kul), Naturkunskap B (virrig lärare), Arko(värkar skit skoj) Och ´Gemu B (verkar också jätte skoj. Och för er som inte vet vad Arko och Gemu är så ska jag ta och tala om att Arko är en förkortning av Arrangering och komposition och Gemu Är en förkortning av gehörs och musiklära. Alltså är det två musik ämnen.

Jag var också hos syon idag och pratade om att jag vill tabort Nutida konste, så nu måste jag gå till min lärare och be henne skriva på mitt papper. Få se hur de nu ska gå, eftersom hon försökte övertala mej att vara kvar sist! Men men!

Filmen jag och Martin hyrde igår (himelens hjärta) var ingenting jag skulle rekomendera!!!!

Men nu ska jag ta och börja röra mej mot ica och lämna tillbaka filmen och handla youghrt åt älsk och hyra en ny film åt mej själv :)

Men vi höres säkert sen!

Puss&Kram!♥

RSS 2.0