Blivit väldigt dålig på att skriva inlägg :/

Hej!

Sitter här nu och snackar med Jossan på MSN!<3

Satt och läste hennes blogg och kom helt plötsligt på att ja inte har skirvit så mycket på sista tiden.. Ja vet liksom inte va ja ska skriva om! Känns som om den blir så tråkig! Men nu har ja lust att skriva i alla fall, tråkigt eller ej!

På senaste tiden har de inte hänt mycket..

Martin har hittat ny lägenhet som han ska flytta till i slutet av oktober, den ligger på storgatan :) Så de blir inte så långt till skolan för mej när ja sover där (vilket ja lär göra mycket)

Ja började jobba i går, 8-15,30 har ja som arbetstider.. men om barnen går hem tidigare (vilket de har gjort både igår och i dag så får man gå hem lite tidigre :) ) Just nu är de väldigt lite barn, men de skulle bli mer på tors och fre och nästa vecka och framåt..
Det är väldigt kul på jobbet faktiskt, de är ja, sandra(som sommarjobbade med mej förra året) och två tjejer till som heter josefine och kristin som är i min ålder som också jobbar där.. När man inte vet va man ska hitta på när de inte är så många barn där så har man i alla fall trevligt folk att prata med :) Och de "vanlig" fröknarna är också snälla så nån och prata med har man ju alltid.

Ja har börjat få litre panik över va ja ska göra nästa år! Har kommit på att de bara är ett år kvar på gymnasiet...

Om ett år, va fan ska ja göra då????

Plugga? Jobba? Va au pair i england eller USA eler nått? Omja ska plugga, vad ska ja plugga till? Har funderat på sjuksköterska, men räker mina betyg till? (ne inte om ja vill plugga i örebro, vilket ja vill.... eller jo kankse, om ja fårMVG i alla kurser i 3:an, vilket är omöjligt!) 

Om ja går in på http://www.studentum.se/Utbildning/rakna_ut_betyg.aspx och lägger ut va ja har för betyg och gissr på va ja tror ja får så ligger mitt betygsnitt på 13,21... för att komma in på örebro så ligger de på ca 14,50.... jobbigt jobbigt! Plus att aj ligger på lite sämre ändå, eftersom ja inte orkar lägga in alla kurser vi ska ha! räknar bara på dom som kommer upp när ja söker på steriska programmet...

Aja! Vi får väll se a ja gör nästa år.... :/

Men men! Kom på nyss att om en vecka så fyller ja 18år! :) (grattis till mej) Och på lördag ska jossan, karro, clara och sandra kennerberg komma hem till mej/martin och äta tårta! :) På söndag ska ja fira med släkten... eftersom att ja åker till danmark nästa helg! 


Har kommit på att min pojkvän fyller snart, va fan ska ja köpa? Nån som har förslag? 

Aja nu ska ja upp och kolla på mordkommisionen :p



Ha de gött!

ciao <3


  Jossan och ja, för ca ett år sen ♥

                                                                  ja och clara för ett år sen♥

                                      kennerberg :) Nån gång i tvåan :)♥

                                                                            Jag och karro :) för ca  1 år sen♥   


komentarer:

Skriv dina tankar och åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0