1 Advent

God morgon alla! (eller kankse inte god morgon för jag har vart vaken sen 9 men men)

Idag är det en av de mysigaste dagarna på året, nämligen 1 advent. Så idag ska det julpyntas, julstädas och kankse julbakas vi får se. Kanske slänger ihop några muffins i alla fall så man har nått att mysa med framför tv:n sen.

Åhh nu har jag vart så där dålig på att blogga igen men jag känner helt enklt att jag inte riktigt har tid. Och egentligen vet jag inte varför ja tycker att jag inte har tid för jag har inte så jätte mycket lektioner i skolan och knappt några saker som ska göras i skolan. Men nu i veckan så kan det ju bero på att jag har instalerat sims 2 på datorn så jag har suttit och spelat det nästan varje dag.

Men nu ska jag i alla fall ta och börja städa så jag blir klar tills älsklingen kommer hem. Annars är det nästan alltid han som städar så¨nu kan ju jag ta och städa ordentligt för en gångs skull.

Hoppas ni alla får en trevlig första advent.

Puss&Kram♥


Hej! God morgon. Älsk och jag

MMS

Hej! God morgon. Älsk och jag har precis vaknat och ligger och kollar på indiana jones och kristalldödskallens rike. Idag ska vi vara kvar hos mina föräldrar ett tag och kanske åka pulka med min lilla syster wilma och sen ikväll så åker vi hem för jag måste plugga. Om detta inlägg ser dumt så är det för att jag mobilbloggar igen. Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram


Hej mobil bloggar igen :p är h

MMS

Hej mobil bloggar igen :p är hemma hos föräldrarna på landet (där jag egentligen också bor) och martin och jag ska sova här ikväll och nu tänkte vi ta och kolla på en film som heter the guardian med kevin costner och ashton kutcher. Mamma sa att den var bra och hon brukar ha bra smak. Mamma fyllde även år i onsdags så hon fick paket av mig idag. Trosor, rexona deo och lepsyl.Ska sova nu!Puss


hej! Provar att mobil blogga s

MMS

hej! Provar att mobil blogga så får vi se om det fungerar. Usch det är snö idag de tycker jag inte om det blir så kallt. Och idag blir det att åka hem till mamma och pappa och hälsa på! Där är det säkert ännu mera snö än här. Nu ska jag göra mig i ordning hoppas ni får en bra dag. Puss och kram


Myskväll med Jossan och Mysteriet på greveholm! :D

Hej!

Jossan har precis lämnat mig. Vi har haft en jätte mysig kväll med Lussebullar, pepparkakor, julmust och Kyckling tallrik/Pizza Och till det så har vi kollat på Mysteriet på greveholm. Vi han med nästan alla avsnitt men har 4 kvar så vi får se ifall jag orkar se dom ikväll eller om jag tar det i morgon.

Dagen har annars varit lugn. Ja började skolan 9,15 och slutade kl 11,30 éfter bara två lektioner. hade Gemu och ensemble (väldigt roliggt). Och på ensemblen så spelade vi idag Deep Purples Black night och ja spelade trummor xD och de gick ju inte specielt bra men de fick gå :p Men roligt var det. Sen efter skolan så gjorde jag inget annat än gick hem och väntade på jossan. Och satte mig och kollade på pippi på de sju haven, de var länge sen man såg den. 

Inte långt kvar tills 1 advent, snart åker julpyntet fram ordentligt, Jag älskar julen!

Personlighets test


Jag gjorde ett test här och ja tycker ni ska testa det :) 

Måste bara lägga in länk till världens bästa julkalender!

Nu så här i juletider så börjar man ju tänka tillbaka poå alla julkalendrar som har varit. Denne har i alla fall vart min favortit:


Dagen lider mot sitt slut!

Nu är det inte långt kvar tills jag ska gå och sova. Och  det ska bli väldigt skönt :)

De vart inget bakande idag. Däremot så har jag hadlat tikll att jag ska baka... Så jag ska ta och börja julbaka snart :) (men jag glömde köpa jäst och saffran). Och de ska bli kul.


I morogn så börjar jag kl 8,00 och då har jag svenska och då ska jag redovisa om piercingar :/ Usch! Ja får panki bara jag tänker på det! Ja vill inte redovisa! :/ Jag hatar det!


Ne usch! Nu måste jag sova!


God natt! Puss!


Stora testet 2008

Jag har tråkigt!

Stora testet 2008

Allmänt
Du har fått nya kompisar - Nja, halv kompisar kanske
Du har varit i ett annat land än Sverige? ja
Du har bowlat - Nej
Du har skolkat - Jao :/
Du har fått bra betyg i skolan - Ja så där...
Du har varit ledsen - Ja
Du har varit glad - Ja :)
Du har druckit alkohol - ja
Du har blivit kär - Ne, var kär innan också :)
Du har känt dig sviken - ja
Du har känt att ingen har sett dig - Ja
Du har suttit vid datorn mer än du brukar - Ja
Du har solat solarium - Nej
Du har badat i havet - ja
Du har varit på fest - ja
Du har rökt - ja
Du har snusat - Nej
Du har varit sjuk - ja
Du har spytt mer än på fyllan - nej
Du har bråkat med dina föräldrar - ja
Någon har sagt att du är snygg - Ja
Bråkat med din älskling - Ja tyvärr
Strulat med en främling - nej
Bråkat med en från samma kön - ja
Varit så full att du knappt minns något från den kvällen - nej
Gråtit för att ditt liv är misslyckat - jo
Pratat i telefon i mer än 1 timme - ja
Kramat någon av samma kön - men ja
Kramat någon av motsatt kön - ja
Köpt något till en vän - aa
Köpt något på ica - ja
Gjort illa dig - jaa
Strulat med någon av motsatt kön - nej
Strulat med någon av samma kön - nej
Sagt "jag älskar dig" till någon - Jao
Känt att dina kompisar verkligen betyder - ja
Sovit en hel dag - ne
Blivit besviken - somfan
Ätit mer frukt än vanligt - nej
Fått IG - Nej
Älskat någon av hela hjärtat - Ja
kärlek!
när var din första kyss? sJa du, när jag var 12 på ett disco :p
Hur gammal var ditt äldsta hångel? - 4 år äldre
Hur många seriösa förhållande hardu haft? -  1
Hur många gånger har du varit riktigt kär? - 2 gr
När kramade du någon senaste? Nyss
Saknar du någon speciell nu? Ne
När kysste du någon senaste? Nyss.
Ångrar du det? Nej
är du singel? Nej
när fick du en komplimang senaste? Nyss
Har du träffat någon internet person? ja
Kompisar;
Vad skulle du göra om din bästa vän svek dig? Bli väldigt ledsen
Har du flera bästa vänner? ja
Vad heter den som du känt längst, och ännu är kompis med? Harry tror jag de blir
Vem av ditt kön känner du minst i din klass? Många
Familj;
Vad heter din mamma? Lena
Har du syskon? ja
Är din pappa rik? ne
Är du de minsta barnet? Ne, störst
Saknar du dina föräldrar någon gång? ja
Skola:
bästa läraren? Svårt!! Kan inte välja!
sämsta läraren? Ingen, jag har bara bra lärare! :)
Vem är din No:lärare? No?? Ja har inte No längre
So:lärare? Ja har ine So längre
Mattelärare? Ja har inte matte längre
Språklärare? Lotta och olle
Vad heter din/a mentor/er?  Andreas
Är du nöjd med din klass?  Nja, kunde vara lite bättre samanhållning
När är det den/dom senaste dagarna för dig?  4
Nöjd med ditt schema? Ja
TVÅ ALTENATIV - ett svar
Katt eller hund? Katt
Fotboll eller innebandy? fotboll
Kaffe eller mjölk? mjölk
Öl eller cider? cider
vad gör du?
Just nu? Sitter här
Om fem minuter? pussas med Älsk
Om en timme? sover

Plugg :/

Har precis blivit klar med Religonen och svenskan. Så nu har jag bara Arkon kvar. Eller bara och bara vet ajg inte om det är men ja har i alla fall de kvar. Sen så skulle jag vilja städa också. Får se vad som hins med.Nått som jag är himla sugen på att göra det är att baka. Ja vill baka massor! Skulle vilja baka lussebullar, kladdkaka, muffins, knäck m.m Mums mums! Få se i fall man kankse ska ta och baka nått av det. Ska i alla fall följa med martin och handla snart så få se om de blir några bak ingerdienser (antagligen)Fick höra idag att det är en i min klas som ska gifta sig om ett år, shit va stor man börjar bli. Det börjar verkligen märkas att man inte är 14 år längre. Nu är det nog inte långt kvar innan folk man känner börjar få barn också. Åhh va mysigt :)

Skön onsdag!

God morgon allihopp.
Jag har precis kollat på ett avsnitt av Top modell 7 vikiket jag oftast brukar göra när jag har sov morgon. Känns väldigt skönt att bara kunna sitta och äta frukost framför tv:n och slappa.

Idag har jag bara en lektion som börjar 12,50 och slutar 13,40. Egentligen så har jag engelska också men läraren är sjuk så jag har massor med ledig tid i dag både innan och efter lektionen, som är Kör också så det är inte så jätte ansträngande. Vi håller på och övar inför lucia. Det är väldigt skönt att ha så mycket ledig tid idag för jag har massor med plugg som jag måste göra. Två uppgifter och öva lite inför redovisning som ska bvara klart i morgon. Och två uppgifter som ska vara klara tills på måndag. Plus att jag ska öva lite på min bas läxa. Men de ska jag väll hnna medidag när jag har så mycket tid. Och blir jag klar med allt så har jag ingenting jag måste göra under hela helgen vilket är väldigt skönt :)

Igår så han jag inte med nått bloggande för jag följde med Martin och jobbade (eller han jobbade och jag kollade på) han jobbar som lastbilschafför så jag satt mest bara med i lastbilen och följde med till olika affärer där han skulle lämna varor. Och de va trevligt. Och vi kom inte hem förens kl 20,00 igår och då var jag jätte trött så ja tor vi somnade nästan på en gång.  Och det är anledningen till att jag inte han med nått bloggande.

Men nu ska jag ta och gå och duscha och förbereda mig inför den ansträngande kör lektionen.

Ha en bra dag allihoppa. Kanske skriver nånting mer när jag pluggat klart .

Puss och kram!♥


Snart är det JUL! :D

Ännu en måndag har gått

Tjoo!

Idag har jag vart seg och trött hela dagen. Känns som om jag inte har sovit ordentlöigt i helgen bara för att jag var i Ullared i lördags, även fast jag sov igen timmarna som jag missade fre-lör när jag sov lör-sön, för då sov jag otroligt mycket.

Idag har jag vart i skolan och haft trafik och samhälle, Natur B, Arko och GemuB. Har fått yttligare ttre uppgifter att göra *hurra* :/ Men men, går man i skolan så. En labbrapport ska göras och två arko (arrangering och kompositon) uppgfter. Ska skriva en meldoisk bas stämma till idas sommmar visa (För er som inte vet vad det är så kan jag enklast förklara det genom att säga att ja ksa göra en bas stämma som inte bara består av grund toner, dvs "ackordtonen" i varje ackord. Ex. Istället för att bara ha CGC som bas stämma när de är dom ackorden så kan man blanda in massa andra tonder som också passar in enligt musikteorin. Svårt att förklara på  4 meningar :p) Sen så ska jag även skriva en obligatstämma (en vanlig stämma kan man säga) till Autum leavs.  

Efter skolan så kom Josephine hem till mig. Det var mycket trevligt. Vi skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Av nån anleding så snackade vi piercingar i könsorganen, väldigt roligt att diskutera med henne spec eftersom vi båda är lika puckade och skratatde ungefär lika mycket. Få se om Jossan vågar driva med sin pojkvän och fråga om han inte ska ta och göra sig en prins albert (vilket är en variant av piercing för killar). inte för att jag är nått emot att folk har piercingar och så men namnen på dom på olika ställen kan vara lite roligt att diskutera eftersom de heter massa namn och så Aja. Jag och Jossan hade väldigt trevligt i alla fall. Har saknat att parat med henne så himla mycket! har liksom inte haft tid med henne (tråkigt nog) för det har vart så mycke skola nu på sistone. Men Jossan ja lovar at försöka bättra mej. :D

Sen efter det så¨har jag bara latat mig och kollat på Andra Avenyn på svt.se :)

Men nu ska jag ta coh sova. Martin ligger och ropar på mej i sängen och vill att jag ska göra honom sällskap.

Puss&Kram på er (L)

 har saknat dej massor!

Elpianot :D Nya kärleken

Har ju glömmt att skriva om mitt nya Elpiano som jag köpt. Köpte det på musikbörsen i Örebro. Det gick på 4400:- för allt. 3995:- för själva pianot, stället och pidal. och 400:- För pallen. En Casio nått vart det.


Går dagen på Ullared! :D

Igår var jag som sagt på Ullared. Har inte orkat skirva nått än för jag har varit slut hela dagen efter allt gående, kundvagnsträngsel och köande men det börjar bli bättre nu.

Gårdagen var väldigt trevlig! Bussen avgick kl 03,00 från myrorna och vi var framme vid ullared ca 7,40 och då började 5 timmar av trängsel och shopping. vid ungefär 12,30 så kände vi oss klara och gick till bussen osm skulle vara öppen då så man kunde lämna saker. Efter det så gick vi och åt pizza (måte säga att de va den dyraste och äckligaste pizza jag ätit, men de va ju i alla fall mat) och sen så gick vi och kollade på net on net och på skor. 
Bussen hem gick 14,45 och vi hade lottdragning (jag van tändstickor) och sen så kollade vi på ett päron till farsa firar jul.  

Jag handlade:

Massor med julklappar
En munktröja
strumpbyxor
leggings
11 par trosor
8 par strumpor
en väska
jul papaper och snören
jul saker
Necessär
hår toffsar och klämmor
duttar till foundation och ögonskugga
Filmerna:
-Sex and the city
-Hur man blir av med en kille på 10 dagar
-snygg sexig och singel
-Hajen
-Marie Antoinette

Och sen har jag säker glömmt nått

Lite bilder på några av sakerna:

       
Alla saker kostade under 100:-Tack sandra för en underbart trevlig d

Trött!!

Tjo!

idag så var jag på musikbörsen och hittade faktiskt ett digitalpiano som jag fastnade för och köpte! :D 4500:- gick de på ungefär! :) Var skit nöjd! Och Clara var jätte söt och hjälpte mig och sätta ihop det :)

Nu så kollar jag på tjenare kungen med Sandra. Vi försäker hålla oss vakna till kl 3,00 när bussen till Ullared går. Det ska bli skit kul. Är lite nervös för att de ska vara otroligt otroligt mycket folk, vilket det säker är, men ja får väll stå ut.

Sandra kom till mig ungefär vid 4 och sen dess har vi hunnit att gå och handla på ica, ätit mat från City Pizzeria (deras kyckling tallrik är mums!), kollat på På smällen, idol, singing bee och nu då tjenare kungen :P Si skulle säkert kunna kolla på en till sen kankse :P Men de får vi se.

Dagens sötaste: Clara som var så gullig och gjorde sig besväret att lägga in musik på sin telefon och sendan skicka den till mig bara för att ja absolut ville ha Ebba Grön i mobilen. Men de kunde jag inte fixa själv för min kabel är ute på landet hemma hos mina föräldrar...Så tack sötaste Clara! Ja överlever bussresan nu! :D (EBBA!:D)

Mitt 100ade inlägg :P

Hej! :)

idag har jag haft en jätte trevlig dag! :)
Haft en riktig trevlig bas lektion i dag som kennerberg böljde med mej på :) Sen så följde hon med mej hem i väntan på att hon skulle träffa Ella. Sen så slutade det med att Ella kom hem till mej så vi alla satt här och mös framför tv:n, skoj var det! En riktig trevlig dag!Sen så har det hänt nått ännu roligare idag! Mina stipendie pengar har kommit. Så i morgon ska Clara följa med mej och kolla Digitalpianon :)
Har jag tur så kankse jag äger ett inom 24 timmar, skulle vara så kul! Och sen så vorre de inte helt fel med en ny gitarr också, har jag tur och hittar nått bra och billigt digitalpiano så kankse de blir det också. Får man 5000 bara genom att skriva ett brev och skicka med lite papper så ska man ju ta vara på vart ända öre! :) Kan ju vara bra och ha en reservplan om man får ågra ören över :)
efter att ha letat igenom alla musikaffärer i Örebro så blir det till att gå hem till mej och börja ordentligt med PA! :)


I morgon eftermiddag så sa sandra komma hem till mej också! För vi ska ju till ullared mitt i natten mellan fre-lör! :) Så de blir myskväll med Pizza och film hemma hos mej innan :)
Jag och två av mina favvo flickor :)

Plugg dag

Idag har det vart en riktig plugg dag, har vart svungen att skriva klart min ytredande uppsats om piercingar eftersom den skulle vara klar i morgon. så det är ungefär vad jag sysslat med idag!  För på onsdagar har jag ju knappt några lektioner, plus att jag inte hade nånb engelska idag vilket gjorde att det vart ännu färre lektioner! (skönt)
 Även fast de aldrig är skoj att lpugga så är det väldigt skönt när man väl gjort det! :)
Nu ska jag sätta mig och kolla på room servic och fundera ut vad jag ska handla på ullared på flördag och sen så ska jag skriva va jag tyckte om filmerna jag såg igår.


Längtar längtar längtar till Ullared!!

Slappar Tisdag, borde plugga! :(

Tjoo!!

Idag hade jag sovmorogn till 10,40 (vilket jag alltid har på tisdagar efter som min förska lektion börjar då) vilket var väldigt skönt! Första lektionen var idag Ensemble och det var rätt skoj. Hela klassen va med och körde samma låt. en låt som min kompis Clara och hennes Ensemble grupp gjort innan vi började allt men SkRiKa. De va inge fel på själva melodin, kompet osv men texten va lite mysko (Clara var väldigt tydlig med att hon inte var med och skrev texten, de va läraren som skrev den).  Aja :p
Sen så hade jag Naturkunskap B som inte är så himla kul. Somnade på lektionen idag! Jag brukar älska Naturkunskap men tydligen inte om ja har en lärare som står och bara babblar hela tiden och när man frågar en fråga så blandrar han in de svaret i masa andra saker som man inte frågade om, jobbigt! Men han är väldigt snäll! Därför är det extra jobbit att man tycker det är tråkigt!
Sen så hade jag trafik och samhälle och där skulle vi leta fakta om trafiksäkerhet/alkohol och narkotika och mycket mer än så gjorde vi inte! Men de va ganska intressant!På torsdag ska min utredande uppsats om piercingar vara klar (som jag nämde lite igår) så den skulle jag ju börjat skriva på ordetligt idag, men hände det NEJ! Vilket är ganska tråkigt! Och jag kommer få en jobbig morgondag! Men de är helt och hållet mitt fel!

Så nu tänkte jag kolla på film med älsklingen osm vi har vart och hyrt. Vi hyre nya Indiana Jones, The miist och The Game play. Tämnkte försöka kolla på både Indiana Jones och The mist ikväll :) (3filmer 3dagar 99:- har vi kört på) Recenssioner komemr i morgon eller senare.

Men de är ju inte så konstigt att de inte blev så mycket pluggade idag. Myskväll med älsklingen låter ju så mycket bättre! 


Snart har vi vart tillsammans i 1½ år, närmare bestämmt 1 December, inte långt kvar alls!  
Jag älskar dej Martin!

Roliga helgplaner! :D

Nu i helgen ska jag ha väldigt roligt! :D

Jag och Sandra har nämligen beställt en bussresa till Ullared, så 02,00 på lördag så går bussen! och det ska bli så himla roligt!! Längtar jätte mycket! Måste bara börja ta tag i att skriva upp vad ja vill handla så jag inte glömmer något :p Har bestämmt mej för att handla en massa julklappar. Så då måste jag ju skriva upp en lista så jag inte glömmer någon. Men de går ju att börja med de på fredag tror jag.Sen så har jag lite tråksaker att göra i veckan också! Plugga :/ Ska skriva en utredande uppsats om piercingar, eller risker med piercinagr är väll det jag tänkt rikta in mej på mest.  Började lite med att skriva idag, så får vi se hur det går i morgon och på onsdag. Hoppas den blir bra! :)

Piercingar tycker jag är super snyggt! :)

Sen så har det hänt en jätte rolig grej idag! :D

Mamma ringde och sa att jag fått brev från Adolf Lindgrens stiftelse! (ja sökte stipenduim där innan sommaren)
Ja fick stipendiumet!!!!!!! JA! 5000:-  De ska jag köpa en synt/ett elpiano för.

Tjjoo, Ja är tillbaka! :D

Nu har jag haft en lång lång lång paus. Vet inte riktigt varför, men jag har bara inte haft nån lust alls att blogga! :/ Och sen så har jag haft lust men inte riktigt kunnat bestämma vad jag ska skriva :p Men nu är jag i alla fall tillbaka! :PVad har hänt sen sist då?

-Bokhyllan vart den i ask!

-Soffan har kommit!
-Ändrade lite på beställningen på studentmössan så jag kom ner på 491:- istället (min mor vart inte så glad, och inte jag heller när jag tänkte efter)
-SkRiKa gick jätte bra! :D
-Jag har otrolig jul längtan. (Har handlat allt möjligt pynt)

Lite bilder:

Nya bokhyllan, nya soffan och lite av de jul prylar jag inhandlat.

Bokhylla: ikea
Soffa: Europa Möbler
kuddar: Ellos
Tomtar: ÖB
Snögubbe: Partylite (ljusparty)
Snöbollsljus: också partylite

          


SkRiKa:                                   
(Ja på bas i andra låten)

RSS 2.0