Öb med "svärmor" och städa städa städa

Idag har jag inte kunnat skriva någonting förens nu för internet cpar sig (kan kanske va för att vi inte har något utan kör på nån grannes för tillfället).

Dagen började med att Martin och jag gjorde i ordnig mackaroner och burksås Mums :) Men vid kanske 12 så va han tvungen att åka och jobba :S Tråk tråk tråk!!!! Dåligt väder, stökig lägenhet och en pojkvän som jobbar ingen rolig dag här inte!!

Men sen så började de åska :( Inge kul, eftersom ja är lite små rädd för åska! Så ja gick över till Martins mamma (som komiskt nog bor i trappuppgången brevid oss, där förövrigt han bodde för 3 veckor sen :P) och hon höll mej sällskap ett tag och sen så skulle hon på fotvård eller nått och jag ville inte vara ivägen för ronja och andreas så ja drog hem till martin och mej igen.... Och självklart börjar de åska värre än innan bara för det!! Men ja stog ut och sat framför datorn och låtsades om att de inte alls var någon åska! Sen när de dundrade som allra mest så ringer de på dörren. Ja öppnade dörren och där står martins mamma alldeles blöt i håret med en kondis påse i ena hande. Hon hade fått cyckla hem i spö regnet från fotvården när de var klart och typ skyndat sig upp till mej bara för att hon vet att ja är rädd för åskan :)

Sen så hade hon köpt wienerbröd (några stora specal med jordgubbar på ) och hon tyckte vi skulle fira att ja hade fått sommarlov! Hon hade tillochmed köpt fanta istället för coca-cola bara för att hon vet att jag slutat med coca colan :D Världens raraste svärmor har ja fått!

Sen så fikade vi och spelade vänd tia! (hon vann flest gr) Och sen så tyckte hon att vi kankse kunde ta en sväng till ÖB Och de gjorde vi!

Ja köpte:
-tvättmedel
-pläd
-libresse
-4st 40Watts lampor
-typ sminkbortagnings servetter
-osthyvel
-potatissticka
-nagelfil
-2st flippflopps
=215:-
Usch!! De är dyrt och flytta!!

Och martins mamma va så rar och köpte två stycken gigantiska pasta tallrikar som va skit snygga! :)

Och nu ska ja städa och vänta på att martin ska ringa så ja kan sätta på potatisen.

Usch ska tvätta i morgon!!!! :S


Men a måset gå nu och kolla va ja ska tvätta och så!!

Ciao!


komentarer:

Skriv dina tankar och åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0